Охорона навколишнього середовища

Охороні навколишнього середовища завжди приділяється велика увага. До Дня Чорного моря у школі було організовано ряд заходів. У рамках цього для учнів шостих класів було проведено захід в місцевій бібліотеці, в якому прийняли участь працівники Чорноморського рибоохоронного патруля та працівники бібліотеки. Діти подивилися цікавий фільм та презентацію, дізналися багато інформації про риб, які занесені до Червоної книги України, про жителів морського дна, які очищають води Чорного моря, а також про заборонені знаряддя для рибалки та багато іншого.

Учні змогли показати свої знання, відповідаючи на питання, були нагороджені призами за активність.

Захоплююча розповідь викликала захоплення та зацікавленність професією інспектора рибоохоронного патруля.

Завдяки відвідуванню бібліотеки учні отримали нові та корисні знання. А найголовнішим є те, що діти будуть іще більше слідкувати за навколишнім середовищем рідного края, берегти природу та наше Чорне море.

/Files/images/1_-_2018-2019/6-b/ohorona_navkolishnogo_seredovischa/1.jpg/Files/images/1_-_2018-2019/6-b/ohorona_navkolishnogo_seredovischa/2.jpg/Files/images/1_-_2018-2019/6-b/ohorona_navkolishnogo_seredovischa/3.jpg/Files/images/1_-_2018-2019/6-b/ohorona_navkolishnogo_seredovischa/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.