Повернутися до звичайного режиму

День відкритих дверей

Школа № 2 гостинно відчиняє двері…

Школа – це світ, у якому кожна дитина хоче відчувати комфорт, впевненість, захищеність, де вчитель – однодумець, порадник, друг, відкривач дитячих талантів, а школа - це місце сузір’я інтересів учнів, батьків, вчителів.

Щороку в ЗОШ № 2 проходить День відкритих дверей. Так, в цьому році 28 квітня до закладу були запрошені майбутні першачки та їх батьки. Знайомство зі школою для шановних гостей розпочалося у фойє, де їх зустрів вчительський колектив та гордість школи – учні-волонтери старших класів. У батьків дошкільнят викликало неабияке захоплення те, як старшокласники з легкістю знайшли спільну мову з малечею і зацікавили їх навчальними іграми. Маленькі почесні гості отримували жетони різних кольорів, за якими розподілялися на команди. 64 майбутніх школяра отримали від вчителів та старших учнів теплі, щирі привітання. Директор школи Яровенко О.О. запросила всіх на екскурсію-подорож по шкільній країні, вона розповіла про умови, в яких будуть навчатися діти. Про те як активно, творчо працюють та з любов’ю до малечі ставляться вчителі початкових класів, як вони вчать учнів дружити, любити, міркувати, фантазувати і творити.

Біля дверей кожного класу гостей зустрічали усміхнені, привітні обличчя дітей та вчителів. Вони розповідали про шкільне життя, пропонували дітям зайняти місце за партою та відчути ту атмосферу.

Усіх гостей запросили до урочисто прикрашеної зали, де їх зустріла завуч Фоміна Н.С. у своєї розповіді про цікавий та унікальний світ школи, який здійснюється через нові вимоги до реформи нової української школи. Також вона ознайомила присутніх з досвідом, з результатами та досягненнями шкільної родини. Ольга Олександрівна зазначила у своєму виступі, що знайти та дати можливість розкрити таланти – це нелегка справа, а це питання лише часу та наполегливої праці. Заступник директора з виховної роботи Ковальчук Н.М. розповіла батькам про систему організації сніданків, обідів та полуденків для учнів школи. Велику зацікавленість у батьків викликало наявність в закладі гуртків різного спрямування: шаховий, волейбольний, хореографічний, стрілецький та декоративно-ужитковий. Деякі з дошкільнят вже відвідують гурток з шахів.

Поки батьки уважно сприймали цікаву інформацію, майбутні першокласники вживались у шкільне життя. Адже влучно підібрані завдання педагогів школи були розвивального характеру: квести, вправи на інтерактивної дошці, перегляд навчального відео, танцювальний флешмоб сприяли у малечі зацікавленості, захопленню вчитись та пізнавати багато цікавого у Країні знань. Нагородою кожному майбутньому першокласнику стали лепбуки, виготовлені власними руками.

Веселий флешмоб діти закінчили словами: «Вчитись вже прийшла пора, йдем до школи № 2».

Маємо надію, що для майбутніх першокласників наша школа стане місцем, до якого хотілося б приходити знову і знову.

Адміністрація ЗОШ № 2

/Files/images/den_vdkritih_dverey_2017/2018/IMG-055be77d2e7b66d67b140f68d6f650b7-V.jpg/Files/images/den_vdkritih_dverey_2017/2018/IMG-76ecb8076b474c108a9e902edf9bd4d3-V.jpg/Files/images/den_vdkritih_dverey_2017/2018/IMG-9ae2cc235c4434d8a0a4729ca42f1cc4-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.