День Збройних сил України.

6 грудня – День Збройних сил України. В цей день в Очаківській школі №2 вже стало традицією вітати усіх воїнів – захисників, які сьогодні стоять на захисті кордонів, суверенітету та незалежності нашої держави.

Народна мудрість каже, що земля може нагодувати людину хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе вона не може. Тому вчителі і батьки мають виховувати в дітях розуміння того, що тільки від самих людей залежить яке життя буде в нашій країні. Любов до рідної землі, повага до багатющої спадщини українського народу дають сили українцям оберігати мирне життя і робити все можливе для того, щоб кожна родина жила в мирі і спокою.

Саме з цією метою у кожному класі було проведено уроки мужності, на які запрошувалися батьки учнів та військовослужбовці, які з гідністю і честю виконують обов’язок захисника Вітчизни. Всі учні та гості разом з учителем історії Вишинською О.С. поринули у багатовікову історію українського війська. Учитель предмету «Захисту Вітчизни» Бичков О.О. розповідав про важливість міцності української армії сьогодні як гаранту стабільного і впевненого розвитку України. Після перегляду документального фільму про навчання військовослужбовців 73 групи спецпризначення діти переконалися в тому, що на захисті наших родин, наших традицій, всього, що для нас священне, стоять мужні і сильні воїни.

Для кожної дитини важливими були зустрічі з військовослужбовцями, які давали цінні настанови як любити і берегти рідну землю. Це відчувалося у поглядах та словах дітей.

Учні пройнялися побаченим та почутим і написали листи воїнам, які зараз захищають рідну нашу землю. У привітаннях кожна літера дихала гордістю, любов’ю і безмежною вдячністю за мирне небо. Майже усі листи завершувалися щиросердними словами – побажаннями:

«Повертайтесь, будь ласка живими! Батьківщина чекає на Вас!».


/Files/images/dzsu_2017/DSCN1291.JPGПроведення відкритого уроку мужності. /Files/images/dzsu_2017/DSCN1226.JPGОбговорення з учнями історії українського війська.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.