Тиждень психології.

З 13 по 17 листопада 2017 року в Очаківській ЗОШ № 2 проходив ти тиждень психології. Девіз тижня «Креативність та творчість є у кожної дитини».

Кожен день мав свою ідею і плавно переходив у наступний. Основною метою тижня психології було викликати в учнів інтерес до психології, сприяти розвитку їх творчих та креативних здібностей. Під час тематичного тижня проходили також заходи, спрямовані на самореалізацію, формування навичок конструктивного спілкування та самовираження, висловлення думок та власних почуттів про шкільну атмосферу.

З цією метою протягом тижня працювала пошта довіри «Як я почуваю себе у школі», психологічна стіна «Я радію…», «Я засмучуюся…», інформаційний стенд «17 великих психологів, які змінили реальність».

І вчителі, і учні, і батьки з захопленням прийняли участь у загальношкільних акціях: символи нашої творчості та «Герб життєвих цінностей нашого класу».

Пізнавальні хвилинки у 1-4 класах дали можливість у цікавих вправах розвивати свою креативність.

Проведення тижня психології подарувало усьому шкільному колективу позитивний настрій та яскраві барви різноманітних почуттів.

/Files/images/tijden_psiholog_2017/DSCN0931.JPG«Креативність та творчість є у кожної дитини»./Files/images/tijden_psiholog_2017/DSCN0974.JPG«Креативність та творчість є у кожної дитини». /Files/images/tijden_psiholog_2017/DSCN0941.JPGПізнавальні хвилинки у 1-4 класах з розвитку креативності у дітей. /Files/images/tijden_psiholog_2017/DSCN0947.JPGПізнавальні хвилинки у 1-4 класах з розвитку креативності у дітей. /Files/images/tijden_psiholog_2017/DSCN0986.JPGРазом зі шкільним психологом була створена психологічна стіна «Я радію…», «Я засмучуюся…»

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.